Ny strategisk partner i Hot Screen för fortsatt tillväxt

För att ytterligare accelerera den organiska tillväxten, inte minst i övriga Europa, samt fortsätta Hot Screens branschkonsolidering tar nuvarande ägare in Röko som partner och delägare

Dela det här inlägget

Nuvarande ägare till Hot Screen har beslutat att ta in Röko som strategisk partner och delägare. Hot Screen är en av Nordens ledande tillverkare av värmetransfers och påvärmningsmaskiner med målsättningen att framställa värmetransfer med hög kvalitet, miljövänligt i alla led och till rätt pris.

Sedan nuvarande ägare förvärvade bolaget 2014 har Hot Screen haft en kraftig utveckling och i senaste bokslutet 31 augusti 2019 uppgick omsättningen till 94 MSEK. Under perioden har Hot Screen även byggt en av världens mest moderna och miljövänliga tillverkningsenhet i Fjärås utanför Kungsbacka. De senaste två åren har Hot Screen med framgång etablerat verksamhet i Finland och Norge.

För att ytterligare accelerera den organiska tillväxten, inte minst i övriga Europa, samt fortsätta Hot Screens branschkonsolidering tar nuvarande ägare in Röko som partner och delägare. Röko är ett investmentbolag som investerar långsiktigt i lönsamma små och medelstora bolag med Europa som fokus.

Se även

Nordic Labtech flyttar in.
Pressrelease

Nordic Labtech flyttar in!

Denna specialanpassade fastighet är skräddarsydd för att möta Nordic Labtecs framtida behov.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse på sidan.