Tätab gruppen Utnämner Adam Bylander som Ny VD

”Adam har visat enastående kompetens och engagemang, och vi är övertygade om att han kommer att lyckas utmärkt i sin nya roll"

Dela det här inlägget

TätabGruppen är glada att meddela att Adam Bylander har utsetts till företagets nya VD. Adam, kommer närmast från tjänsten som CFO inom koncernen och han tillträdde den nya befattningen den 1 december. Denna utnämning markerar en spännande fas för företaget och dess fortsatta tillväxt. Hans omfattande erfarenhet och förståelse för koncernens verksamhet gör honom utmärkt för den nya rollen som VD.

”Adam har visat enastående kompetens och engagemang, och vi är övertygade om att han kommer att lyckas utmärkt i sin nya roll” säger Anders Längnäs, Screen Capital.

Adam Bylander själv uttrycker entusiasm inför den nya utmaningen: ”Jag känner mig tacksam för möjligheten att leda TätabGruppen som VD. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med vårt fantastiska team och bygga vidare på de framgångar vi redan har uppnått.”

TätabGruppen ser fram emot en framgångsrik fortsättning under Adams ledarskap och vill önska honom stort lycka till i hans nya befattning.

Se även

Nordic Labtech flyttar in.
Pressrelease

Nordic Labtech flyttar in!

Denna specialanpassade fastighet är skräddarsydd för att möta Nordic Labtecs framtida behov.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse på sidan.