Nordic Labtech logotype
Omsättning 2021
0 miljoner
Försäljning i
0 länder
Anställda
0 st

Marknadsledande i Skandinavien

Engineered by Experience

Nordic Labtech utvecklar och tillverkar högteknologiska produkter och lösningar inom avancerad skyddsventilation, LAF-utrustning och inkubatorer, värme- och klimatskåp till kunder inom forskning, industri, sjukhus och läkemedel. Produkterna säljs via distributörer i större delen av Europa och stora delar av övriga världen.

Bolaget har 4 affärsområden:

Special is our standard

Företaget har på kort tid tagit en ledande position i Norden inom flertalet av sina affärsområden och inom flera applikationsområden:

Isotop, blyskyddad skyddsventilation för nukleärmedicinska applikationer. LAF special, laminärflödestak, containment solutions och luftduschar till bl a djurforskning, läkemedels- och elektronikindustri. Mikrobiologiska säkerhetsbänkar i klass I, II och III. Företaget har utvecklat en bred produktportfölj och i kombination med en stark vilja att erbjuda kundanpassade lösningar, stort hjärta och engagemang av alla anställda har företaget på kort tid expanderat till många nya marknader och vunnit stora referensprojekt i Europa som ligger till grund för vår fortsatta geografiska expansion.

Kontakta oss

Funderar du på ägarförändring på grund av generationsskifte eller för att kunna ta bolaget vidare till nästa fas? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse på sidan.