Tätab Hyrliftar öppnar en ny Depå i Tranås

Denna utökning av Tätab Hyrliftars produktutbud och etablering av den nya Depån i Tranås är ett spännande steg för oss

Dela det här inlägget

Tätab Hyrliftar öppnar en ny Depå i Tranås. Den nya butiken erbjuder uthyrning av liftar, byggmaskiner, verktyg, anläggningsmaskiner och mycket mer. Detta steg är en del av Tätab Hyrliftars strävan att möta kundernas behov och förbättra deras service.

Genom denna expansion kommer Tätab Hyrliftar kunna erbjuda ett bredare sortiment av produkter och tillgodose en ännu större mångfald av kunders projekt. Den nya Depån i Tranås blir en tillgång för både byggindustrin och andra branscher som är i behov av tillfällig utrustning för olika projekt.

Tätab Hyrliftar är en del av Tätab Gruppen som består av bolagen Rentid Byggmaskiner och Skagert Byggmaskiner. Genom att inkludera samma produktutbud som Rentid och Skagert kommer Tätab Hyrliftar att stärka Tätab Gruppens position som en pålitlig och komplett partner för kundernas behov inom uthyrning av bygg- och anläggningsutrustning.

”Denna utökning av Tätab Hyrliftars produktutbud och etablering av den nya Depån i Tranås är ett spännande steg för oss”, säger Adam Bylander, Ekonomichef för Tätab Gruppen. ”Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu bättre lösningar för våra kunder och vara en pålitlig partner för deras projektbehov. Vi är övertygade om att den nya Depån i Tranås kommer att vara en framgång och stärka vår närvaro på marknaden.”

Depån i Tranås är strategiskt placerad för att betjäna kunder i regionen och skapa en smidig tillgänglighet för utrustning och service. Tätab Hyrliftar är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ utrustning, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice.

För mer information om Tätab Hyrliftars produkter och tjänster, besök deras webbplats: www.tatab.nu

Om Tätab Gruppen: Tätab Gruppen är en koncern inom uthyrningsbranschen och ägs av Screen Capital. Koncernen består av bolagen Tätab Hyrliftar, Rentid och Skagert, och erbjuder en bred portfölj av bygg- och anläggningsutrustning för kunder i hela landet.

Se även

Nordic Labtech flyttar in.
Pressrelease

Nordic Labtech flyttar in!

Denna specialanpassade fastighet är skräddarsydd för att möta Nordic Labtecs framtida behov.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse på sidan.