Kunder
0
Fakturor 2021
+ 0 miljoner
anställda
0 st

Schysstare fakturering & finansiering
i ditt affärssystem

Waya har utvecklat en egen och helt unik kredithanteringsplattform, som digitaliserar hela fakturans liv från boarding, utställandet av fakturan i affärssystemet till betalning och automatisk återkoppling till kund och med bokföringsunderlag.

Plattformen möjliggör en helautomatiserad digitaliserad fakturaprocess från distribution till kravhantering, betalning och bokföring. Det ger lägre kostnader för kund och Inkassogram-tjänsten är till exempel kostnadsfri.

Många kunder kan ha 3 olika leverantörer för fakturaservice, fakturaköp och kravhantering. Detta skapar mycket administration där Waya konsoliderar flödet och erbjuder en komplett och effektiv lösning & outsourcing för kundernas kundreskontra.

Genom automatiserade kopplingar till ledande affärssystem, såsom bla Fortnox och Visma, möjliggörs en enkel och digital process för igångsättning av kund och automatisk distribution av fakturainfo till låg kostnad för alla kunder.

Screen Capital är minoritetsägare i Waya genom delägande i dess moderbolag Otho Ventures.

Kontakta oss

Funderar du på ägarförändring på grund av generationsskifte eller för att kunna ta bolaget vidare till nästa fas? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse på sidan.